On Anoatmovies you can download movie and TV shows - House MD Season 7.

    Që prej disa kohësh, shkencëtarët mendojnë se ka një lidhje të rëndësishme mes depresionit dhe sëmundjes së zemrës. Trajtimi standart për depresionin ka përfshirë shpesh antidepresantë dhe psikoterapi. Por një studim i kohëve të fundit në Kanada, i publikuar në Revistën e Shoqatës Amerikane të Mjekësisë, tregon se për disa pacientë të sëmurë me zemër, ilaçet mund të jenë më të efektshme se sa seancat këshilluese me psikologun ose psikiatrin.


advert

Ilaç i ri për format agresive të kancerit të gjirit
Gratë me një formë agresive të kancerit të përhapur të gjirit, për të cilat kurat e tjera kanë dështuar t’i ndihmojnë ato, siguruan dje një alternativë tjetër pas miratimit të një ilaçi të ri, megjithëse ...
çrregullimet psikopatologjike
Nën këtë kategori së shpejti do të vijojnë të gjitha sëmundjet mendore të kategorizuara sipas ICD-10 të WHO-s.
Droga dhe parandalimi i saj
Dr. med. Musli Ferati Është një rrjet aq mirë i organizuar i prodhimit, përpunimit, distribuimit dhe përdorimit të drogës, saqë edhe masat më të rrepta legale nuk kanë gjasa për një kohë të gjatë ta zhdukin. Mbetet ...
Analizë: Vdekja Klinike
Nga : Studenti i se Drejtes MEVLUT DERTI Fakulteti i Drejtesise Justiniani I. Vdekja klinike eshte nje "gjendje kufitare" me vdekjen kur doktoret nuk rregjistrojne me aktivitet te zemres (pacienti ska rrahje zemre), te frymemarrjes, te ...
Fjalekryqi
Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  :) Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  :) Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  :) Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  :) Po fjalëkryqin për ...
Strategji për menaxhimin e konfliktit të përditshëm
Ne jetojmë me mundësi të pareshtura të konfliktit ditor. Ne hyjmë në konflikte pa dëshirë, me kujdes, të zëmëruar, nervoz, të sigurt – dhe dalim prej tyre të mundur, të rraskapitur, të pikëlluar, të kënaqur, ...