Nga Vizitoret

Analizë: Vdekja Klinike

Nga : Studenti i se Drejtes
MEVLUT DERTI
Fakulteti i Drejtesise Justiniani I.

Vdekja klinike eshte nje “gjendje kufitare” me vdekjen kur doktoret nuk rregjistrojne me aktivitet te zemres (pacienti ska rrahje zemre), te frymemarrjes, te mushkrive, funksionet e sistemit nervor fillojne te zhduken dhe “bebja e syrit” nuk mblidhet me kur e ndriqon me drite. [...]Vetëvrasjet në Kosovë

EXPRESVIZA PËR NË FERR  “VETËVRASJA”
 
Nga Besnik Peci, KosovëLënda e Psikologjisë

Nga Shpresim Rexhepi
 
 Psikologjia dhe shkencat tjera

Si të gjitha shkencat tjera qe studiojnë diçka edhe psikologjia merret me studimin e jetës se brendshme të njeriut, kur gjithçka për objekt studimi ka edhe shkencat tjera.
 
Nga Shpresim RexhepiDurimi

…një mjet që të siguron një të ardhme të lumtur!
 
Nga Arber ZekaTeksti

ky vend do të jetë vetëm për shkrimet e vizitorëve…
 
është në përpunim e sipër.
 
Dërgo edhe ti!