Per Prinder

Televizori - vrasës i lëvizjes?

Konsumi televiziv te fëmijët parashkollor te nxënëset dhe nxënësit të shkollës fillore.
 
Prind të dashur
Gati çdo i pesti fëmijë që shkon në kopsht parashkollor është i trashë! Mësuesit e sportit dhe mjekët e fëmijëve vërejnë përveç kësaj, që lëvizjet e shumë fëmijëve janë të pamjaftueshme dhe se shumë të rinjë e kanë një qëndrim të keq [...]Të jesh nënë - Shatzënia

Një broshurë informimi për gratë "Të jesh shtatzënë - Të bëhesh nënë". Kjo fletushkë është përgaditur për gratë në Zvicër, po në të mund të lexoni informacione të përgjithshme për shtatzëninë.
 
Për të lexuar broshurën kliko këtu… 
______________________
marrë nga migesplus.ch