Ushqimi

Ushqim i shëndetshëm

Fruta, perime, por dhe karbohidrate. Për të ruajtur linjat dhe për t'u ndier mirë
 
Dieta që kujdeset për shëndetin
 
Kujtimi i verës së shkuar? Disa kile më shumë dhe vendimi për të riparuar “dëmin”. Por pa hequr dorë nga ushqimi: kjo është e dëmshme për shëndetin dhe jo e shëndetshme për linjat.Ushqimi dhe shëndeti

Nëse nuk je i sëmurë nuk do të thotë që ti je i shëndoshë. Shëndeti është më shumë se mungesa e sëmundjes.Fiksimet e të ngrënit

Fiksimet e të ngrënit, nga mëkati në sëmundje
FiksimTë mendosh gjithmonë për të ngrënët: sapo të jesh zgjuar, pasi të kesh ngrënë, në mes të natës. Një mani kjo që mund të fillojë me një dietë për t’u shndërruar në një nga shqetësimet një të rëndësishme të ditës. Zbulimet e fundit? Pasojat e varësisë psikologjike ndaj [...]Piramida e ushqimit të shëndetshëm

Piramida e ushqimit të shëndetshëm.
Për të lexuar më shumë: kliko këtu