Argetim

Fjalekryqi

Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  Po fjalëkryqin për çfarë e ke dashur  [...]Humor 1
Test gjeneral

Ky test View definition in a new window eshte vetem nje test View definition in a new window sa per argetim
 
Kliko mbi kete linkFjalëkryqi i javës

Ky është vetëm një test View definition in a new window ….
 
Kliko për të mbushur fjalëkryqin
 Tradhetia

Ky eshte nje test View definition in a new window vetem sa per argetim.
 
Kliko mby linkun per tu lidhur me testin3D

Fotografite 3D janë…
 
Çka fshehet ne keto 3D-fotografi?Illuzionet Pamore

Iluzioni është një përceptim i gabuar që ndodh kur është prishur ndijimi (perceptimi). Shumica e iluzioneve janë pamore. Psikologët në bazë të studimit të iluzioneve mundohen të kuptojnë me mirë sesi ne i perceptojmë gjërat.
 
Ja këtu më poshtë vijojnë disa nga "Iluzionet" me të cilat ne pothuajse përçdo ditë ballafaqohemi. Argëtim të këndshëm.Humor pak ndryshe

Humor pak ndryshe…
 
 Humor

Humor nga psikologjia si dhe rreth psikologjise.