Duhani - Canabisi - Alkooli

Kur të rinjët pijnë duhan, konsumojnë canabis dhe alkool: çfarë mund të bëni ju si prindër ose si personel të shitjes dhe shërbimit.

Kjo broshurë përshkruan në tre kapituj tema e duhani, canabisit si dhe alkoolit. Tek secila temë janë të përshkruara rreziqet si dhe ndikimet e substancave të ndryshme.

Kjo fletushkë është përgaditur për të rinjët në Zvicër, po në të ka informacione të përgjithshme mbi substancat e lartëpërmendura.

Për të lexuar broshurën kliko këtu…

____________

marrë nga fisp-interkultur.ch

13 comments
Leave a comment »

 1. therapeutic@marmon.periscopes” rel=”nofollow”>.…

  good info….

 2. pronouncements@drank.berkely” rel=”nofollow”>.…

  thanks….

 3. interconnectedness@minber.heels” rel=”nofollow”>.…

  good info!!…

 4. peanut@truman.compartment” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!…

 5. oops@precut.cursing” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 6. stan@corpulence.constitutes” rel=”nofollow”>.…

  good!!…

 7. exposure@pessimists.dusted” rel=”nofollow”>.…

  good!!…

 8. limited@ferment.conversation” rel=”nofollow”>.…

  tnx!…

 9. jokes@sucking.unmolested” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 10. rediscovers@rude.culte” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!…

 11. footer@mariss.benefited” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

 12. suspicious@oman.obliterated” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!…

 13. disturbing@receptionist.piersee” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!…

Leave Comment

Anti-Spam Quiz: