Dhuna ndaj fëmijëve në Shqipëri

Një studim i cilin dokumenton realitetin mbi dhunen ndaj femijeve në Shqipëri dhe pasqyron se cfare eshte bere per ta ndaluar ate. 

 

për të lëxuar raportin, kliko këtu… 

 

____________

marrë nga unicef.org/albania

 

One comment
Leave a comment »

  1. reinstitution@pwa.calamities” rel=”nofollow”>.…

    good!…

Leave Comment

Anti-Spam Quiz: